Quotes

Joe macska mondaná:

Az történt velem, hogy lefeküdtem, fejemet két mancsom közé hajtva és nem bírtam felkelni, sem enni, sem inni, se mozogni. Úgy maradtam. Éppen hogy lélegeztem, sok napon át. Közben elvittek állatorvoshoz, aki megvizsgált, de a tesztek és a vérképem nem mutatta meg, mi bajom van. Kaptam infúziót, utána is csak feküdtem. Az értem aggódó nagy szolgálóm megkérte Nellit, hogy segítsen nekem meggyógyulni. Több alkalommal kaptam tőle figyelmet, erőt, biztatást, ami arról szólt, hogy túlélem, helyreáll az egészségem, legyőzöm az ismeretlen fertőzést, a gyógyulás megtörténik. A reménytelen helyzetből rövid idő alatt magamhoz tértem, újra elkezdtem járni nagyon legyengülve, aztán enni, inni és érdeklődni. Most újra, és a korábbinál élénkebben, élvezem a macska életet mindenki örömére. Úgy látszik, szeretnek engem és érdemes élni.

 Joe macska a kanapén

Category: 

Rólam mondták - Jutka

Hálás köszönet - Érted! Több mint egy évvel ezelőtt, amikor először találkoztunk még csak éreztem – nem! szerintem már akkor tudtam -, hogy itt valami más is van, mint futó ismeretség! Nagyon szépen köszönöm, hogy megnyíltál felém és mindig, minden kérdésemre válaszoltál. Talán Te is érezted, hogy őszinte az érdeklődés és nekem ezen az úton kell elindulnom! Az Access valami olyan számomra, amit valahol mindig is tudtam, hogy meg fog jelenni az életemben. Nem tudtam, hogy an, mikor, ki által és milyen formában, de tudta, hogy nekem erre van dolgom. Olyan viharos sebességgel érkezett hozzám és olyan változást hozott az életembe, amit 1 évvel ezelőtt még csak elképzelni sem tudtam (és azt hiszem, nem is akartam.)! Hogy lehet még ennél is jobb??? Ehhez a hatalmas változáshoz Te bátorítottál, hogy ne törődjek a kételkedőkkel! Az Access és a rajta keresztül megismert csodálatos többiek adták az erőt és mára már a környezetem is látja,hogy itt valami tényleg működik!!! Azt érzékelem, hogy egyre több ilyen, vagy ehhez hasonló gondolkodású ember jelenik meg az életemben (vagy csak éberebb vagyok és észreveszem őket!? Hálás vagyok mindenért és mindenkiért, ami és aki hozzád vezetett, így 2 jó dolog is történt egyszerre: megismerhettelek Téged és az Access-t!:) 

Jutka

Category: 

Rólam mondták - Rita

Következzék egy hosszabb beszámoló az Access Bars és egyes testkezelések hatásairól olyan kedves ismerősömtől, aki tőlem hallott róla és tőlem kapta az első Bars és néhány testkezelést, majd megragadott minden lehetőséget, hogy lakóhelyéhez közel is rendszeresen megtalálja a csere-kezelőt és oktatót.

Először valahogy akként éltem meg az Access-szel való találkozást, illetve a kezeléseket, elsősorban a Bars hatását, mint ahogyan lebomlott az a régi épület, ami voltam, de olyannyira, hogy már csak egy üres teleknek éreztem magam, amiről már az előző ház törmelékeit is elszállították. Ettől előbb rémület volt bennem, mi lesz most? Éreztem már akkor is a szabadságot, hogy most aztán bármit építhetek, de nem tudtam, hogyan és miből. Éreztem, hogy a régi téglák – meggyőződések, hiedelmek, minták - elporladtak, és azt hittem, új téglákra, hiedelmekre, meggyőződésekre és mintákra van szükségem, az pedig nem volt. Rövidesen megéltem azonban a lehetőségek korlátlanságát. Hogy bármi, BÁRMI, és bárhogyan lehet. Nem kell tégla. Építhetek bármiből, „szélből, vízből, fényből, boldogságból”, vagy csak mondhatom, hogy „hogyan lehetne…?” és már ott is van, legalább lehetőségként, fényesebben mint ahogyan bármikor elképzelni tudtam volna. Naponta ránevetek magamra és a gondolataimra: nocsak, miért nem láttam ezt korábban? Nocsak, hát én ilyen is tudok lenni, ilyen is lehetek? Ilyet is tudok gondolni? Nocsak, még ez is lehetséges?

Naponta döbbenek rá arra, hogy mennyire korlátoztam és behatároltam, mennyire büntettem és fegyelmeztem magam, és hogy mennyivel több csodát, bőséget kínál az élet, mint remélni mertem volna. Az élet egy boldog játék lett. Sokkal jobban szeretem és kényeztetem magam, megengedem, hogy azt tegyem, amire vágyom, és megengedem, hogy örömöm teljen benne. Naponta tölt el az a boldog gondolat, hogy mennyire szeretem az életem, hogy minden úgy jó, ahogyan van, és minden egyre jobb lesz – pedig én mindennek még csak az elején tartok.

Nincsenek korlátok. Magamat kezelem. Automata pilótára indítok kezeléseket, és működik. Néhány alkalom után, amikor magamnak a mellemen a Facelift-et futtattam, a mellem feszesebb és teltebb, magasabb állású lett, olyannyira, hogy még magamnak is döbbenten tettem fel a kérdést, lepillantva a melleimre: hát ezek meg hogy kerültek ide? Sokkal jobban látok, kicsit fiatalabb is lettem, mások által is észrevehetően és észrevetten. Kevesebb alvás is elég.

Két figyelmeztetés: senki ne kezdje el, aki nem akar változást! Mert minden változni fog, az is, amit akarunk, az is, amit nem. Amire fel vagyunk készülve és amire nem. A másik: a Bars valóban alapvető, futtatni kell, lehetőleg minden héten, de mindenképpen rendszeresen. Amit most érzek, az a hihetetlen szabadság. Nincsenek kényszerek, csak lehetőségek. Bármi nemszeretem dolgot észlelek, rögtön felmerül a gondolat mellé: most még. Ráncos a szemem. Most még. Öregedő a testem. Most még. Nincs mellettem olyan társ, akivel megértjük egymást. Most még. Most még kontaktlencsét viselek. Most még.

Mit jelent számomra az Access? Azt, hogy minden lehetséges, és még annál is sokkal több. Az, hogy kilépünk egy kopott, poros, sötét szobából, bezárjuk magunk mögött az ajtót és kilépünk a napfényes, virágos rétre, a balzsamos levegőbe és elindulunk a határtalan tágasságban a távoli hegyek felé.

 

Rendkívül hálás vagyok Neked, hogy megismertettél ezzel. 

Rita

Category: 

Rólam mondták - M. Éva

Új életkezdés szakaszában kerestem fel Nellit. Sok bonyodalom, nagy kihívások és ziláltabb lelkiállapot kísérte a mindennapjait.Nagyon bíztam a kezelésben és kaptam szeretet, nyugalmat és valahogy lecsendesedtek az eddig nagy érzelmi viharokat kavart dolgaim.Sokkal nyugodtabb lettem, akármi is történt nagyon jó irányba fordultak dolgaim és én is jól éreztem magam.

Köszönöm!

M. Éva

Category: 

Rólam mondták - Mahasti

Mit csinált velem Nelli? Hát azt én nem tudom… Ide rakta a kezét, aztán oda, meg amoda… A hátamra, a vállamra, a hasamra, a lábaimra… Én meg közben mélységes relaxációban, teljes nyugalomban feküdtem. Már közben is történt pár csoda. Pl. az egyik kezelés végére kiegyenesedett a gerincem, újra egyforma hosszú lett a lábam (ami ugyebár egy hastáncosnak nem árt.-))), kiegyenesedett  az oldalra görbült gerincem… Csak ilyen „apróságok”. Aztán volt olyan is, hogy „évszázadok óta” a hátamon cipelt terhek egy másodperc alatt gördültek le rólam, megoldódtak addig megoldhatatlannak tűnő problémáim. Hihetetlen  megkönnyebbülést hozott az életembe a kezelés. Köszönöm.

Mahasti, www.mahasti.hu

Category: 

Rólam mondták - S. Éva

A kranioból maradt egy olyan, hogy a végén milyen nyugalmas és relaxált állapotban voltam mindig, arra még most is nagyon jó érzés visszagondolni, meg, hogy a szöveteim érintésével rögtön érezte, hogy valami panasz van ott.

S. Éva

Category: 

Rólam mondták - Monic

Nellinek varázskeze van. Többször szétcsúszott csípővel (két szülés közben is valami kimozdult), vagy fájós háttal (megemeltem magam egy költözésnél) estem be hozzá, olyankor, amikor  már mozogni is alig tudtam, és mindannyiszor egy-két kezeléssel nemhogy mozgóképes lettem, de fájdalmaim is elmúltak, minden csontom a helyére került. Közben pedig a hátamról letapogatta, amit nem is emlegettem neki, hogy csúnya felfázással küzdök. A mai napig nem tudom, hogy ezt honnan látta a hátamról, és hogyan kezelte meg ezt a hátamon keresztül, de megjavította.

Monic

Category: 

Rólam mondták - Marcsi

"Én nem tudom mi ez, de jó nagyon,"
Talán Juhász Gyula verséből idézett sor jellemzi legjobban a Nellivel való találkozásokat.
Valóban nem tudom, nem is akarok én tudatosan semmit, ott fekszem ellazulva és várom, hogy szereljenek rajtam valamit. Boldogan jelentem működik.
Vágyom a találkozásokat, hiszen testileg, lelkileg jobban érzem magam.
Nelli lényéből és környezetéből hihetetlen pozitív energia sugárzik, nagyon jó ott lenni!
Köszönöm

Marcsi

Category: 
Feliratkozás RSS - Famous and not so famous quotes csatornájára